Ads Top

Rolleiflex terug van weggeweest met nieuwe camera cage

Camerafabrikant Rollei lanceert de Rolleiflex 4K Cage. De nieuwe camera cage is speciaal ontworpen om de meest complexe video-opnames vast te leggen en biedt vele mogelijkheden voor het bevestigen van accessoires, waaronder belichting en microfoons. De Rolleiflex 4K Cage is geschikt voor meerdere geselecteerde cameramodellen.

Extra componenten kunnen door middel van allerlei schroefdraden eenvoudig worden toegevoegd. Op deze manier kunnen gebruikers het gehele camerasysteem aaneengesloten bedienen. De Rolleiflex 4K Cage beschikt daarnaast over een aluminium bevestigingsplaat, waar koolstofvezel buizen van 15mm dik en 220mm lang onder bevestigd zijn. Op de buizen kan onder andere eenvoudig een follow focus of zonneklep gemonteerd worden. Dankzij een 1/4-inch en 3/8-inch schroefdraad aan de onderkant van het model, kan de Rolleiflex 4K Cage ook op een statief worden geplaatst.

De Rolleiflex 4K Cage is vanaf eind maart te koop voor een adviesprijs van 599,9 euro9. De eerste exemplaren worden tussen 23 en 29 maart geveild via E-Bay.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.