Ads Top

Sony introduceert nieuwe slanke Sound Bar- en TV Base Speaker-modellen

Sony brengt met nieuwe Sound Bar- en TV Base Speaker-modellen home entertainment tot leven dankzij een 'multikanaal audioboost'. De slanke, laag vormgegeven HT-CT780 Sound Bar neemt weinig ruimte in beslag en voegt een breedbeeld 2,1-kanaalsgeluid toe aan de tv-ervaring.

Dankzij S-Force PRO Front Surround Processing klinken filmdialogen, effecten en muziek volgens Sony beter dan ooit. De tweewegluidsprekers met speciale tweeters voor extra hoge tonen zorgen voor extra fijne details.

De slanke HT-CT380 is bedoeld voor televisies met een scherm van 46 inch of kleiner en is te bevestigen aan een muur of neer te zetten op een wandmeubel of plank. Deze Sound Bar biedt een 300W 2,1-kanaals-surroundsound met S-Force PRO Front Surround voor een meer dan kamervullend geluid. De inbegrepen compacte draadloze subwoofer voor stevige, diepe bassen is op elke plek in de kamer te plaatsen.

De HT-XT100 TV Base Speaker past precies onder de televisie en geeft films en tv-series extra kracht dankzij een 80W 2,1-kanaalsgeluid met solide bassen vanuit de ingebouwde subwoofer.

 Het Sony thuisbioscoopassortiment is verder uitgebreid met de HT-CT180 en HT-CT80 Sound Bars en de HT-XT100 TV Base Speaker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.