Ads Top

Steady shots met Wild Cat Family van Rollei

Camerafabrikant Rollei voegt drie nieuwe steadicams toe aan haar productportfolio: de Big Wild Cat Stabilizer, Mini Wild Cat Stabilizer en XS Wild Cat Stabilizer. Deze nieuwe modellen zijn licht van stuk en geschikt voor verschillende apparaten, waaronder compact camera’s, actioncams en smartphones.

De Big Wild Cat is gemaakt van waterdicht, hittebestendig, duurzaam carbon en roestvrij staal. De steadicam is geschikt voor de grotere cameramodellen tot vier kilogram. Het model stabiliseert ongewenste rotaties en het unieke ‘quick lock’ systeem zorgt ervoor dat de camera muurvast zit. Het schuimrubberen handvat kan eenvoudig in de lucht worden gehouden en dankzij de kogellagers eenvoudig horizontaal en verticaal gedraaid worden. De bijgeleverde gewichten zorgen voor soepele opnames en dienen tevens als voetstuk van het statief.

De Mini Wild Cat is een compacte steadicam voor kleinere camera’s, actioncams en smartphones tot twee kilogram. Het nieuwe model zorgt voor evenwichtige, vloeiende beeldopnames, zonder beperkingen in de opnamehoek en weegt slechts 476 gram. Elke beweging wordt nauwkeurig en schokvrij vastgelegd en dankzij de ¼ inch schroef kunnen eenvoudig verschillende camera’s gemonteerd worden.

De XS Wild Cat is een ideale steadicam voor beginners en garandeert vloeiende handheld opnames. De stabilizer leent zich perfect voor het filmen van shots met actioncams en smartphones en is met 192 gram een van de lichtste in haar soort. Het schuimrubberen handvat biedt tevens een comfortabele, stevige grip voor de gebruiker.

De Rollei Big Wild Cat is vanaf eind maart te koop voor een adviesprijs van 399,99 euro. De Rollei Mini Wild Cat is vanaf half april beschikbaar voor een adviesprijs van 169,99 en de Rollei XS Wild Cat is vanaf begin mei te koop voor een adviesprijs van 59,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.