Ads Top

Onverwoestbare buitentelevisie

De onverwoestbare buitentelevisie, die tegen extreem hoge en lage temperaturen, regen, zout en andere weersinvloeden bestand is, komt voor het eerst ook op de Nederlandse markt beschikbaar. The Trade Company uit Vianen heeft met de Amerikaanse fabrikant van deze SunBrite TV's een overeenkomst gesloten voor de distributie in de Benelux.

De schermen kunnen temperaturen van -40 tot +50 graden Celsius aan, zijn bestand tegen alle weersinvloeden, insecten, stof of vet van de barbecue, zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. In november 2014 doorstond de tv nog een uitgebreide zouttest van zeven dagen. Aan het eind van de test was de tv volledig operationeel en nauwelijks aangetast. De vocht- en weersbestendigheid is vooral te danken aan de aluminium behuizing met een speciale poedercoating, een waterdicht kabelcompartiment en een beschermend frontpaneel.

The Trade Company gaat de flatscreen outdoor tv's zowel aan professionele partijen leveren, bijvoorbeeld voor buitenreclame, stadions, hotels of pretparken, als via witgoedwinkels aan de consument, bijvoorbeeld voor in de tuin of badkamer.

Deze week wordt de SunBriteTV door zusterbedrijf IP Digital Signage Solutions aan Nederlandse bedrijven gepresenteerd tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in de Evenementenhal in Gorinchem.

Op de Nederlandse markt is er steeds meer vraag naar buitentelevisies die tegen een stootje kunnen. Sommige merken leveren tv's in waterdichte kasten of speciale versies voor in de badkamer, maar een flatscreen tv die tegen regen, sneeuw, zout, zand, vorst en extreme hitte bestand is, bestaat er nog niet in Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.