Ads Top

Veel belangstelling voor Formule 1 op Sport1

De start van de Formule 1-uitzendingen op Sport1 is voor de zender zeer succesvol verlopen. Zowel op televisie als op internet waren de kijkcijfers nog nooit zo hoog voor een andere sport dan voetbal. Via televisie keken de eerste zondag 175.000 mensen naar de Formule 1-uitzendingen op Sport1. Afgelopen zondagochtend was er zelfs een stijging te zien en hadden maar liefst meer dan 200.000 mensen Sport1 ingeschakeld om de race in Maleisië live te volgen.
Aangezien Sport1 de Formule 1-races ook via Ziggo, KPN en UPC in Pay Per View aanbiedt, hebben enkele duizenden mensen ook op die manier de strijd tussen Vettel en Webber kunnen bekijken. Het speciale Sport1 F1 platform op het internet trok enkele duizenden kijkers die tegen betaling de race op maar liefst 6 kanalen konden volgen.
Op Sport1 konden kijkers zelf bepalen op welke manier zij naar de race wilden kijken. De race was in HD en reclame vrij te volgen via Sport1 Select en op 2 Extra-kanalen kon er worden gekeken naar de On Board Camera feed en het zogenaamde Pit-kanaal. Via Sport1 F1, het speciaal door Sport1 gecreëerde internetplatform, konden alle 6 de feeds worden bekeken. Meer dan 2.100 mensen maakten gebruik van deze service.
Sport1 Pitlane, het tweede scherm dat Sport1 in samenwerking met de Infostrada Sports Group heeft ontwikkeld, werd door 7.500 mensen gebruikt.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.