Ads Top

Buffalo introduceert nieuwe DriveStation

Buffalo Technology lanceert de DriveStation HD-AVSU3, een externe harde schijf die de geheugenruimte voor diverse Panasonic-apparaten sterk vergroot. Camcorders, Viera-televisies en Blu-ray-recorders van Panasonic zijn aan te sluiten op de nieuwe DriveStation. Buffalo en Panasonic werken sinds 2010 samen om de interactie tussen home-entertainment en geheugencapaciteitstechnologie te verbeteren.
De HD-AVSU3 bevat namelijk een USB 3.0-poort voor een hoge overdrachtssnelheid van data. Er zijn al veel Panasonic-producten die deze standaard ondersteunen. De nieuwe DriveStation HD-AVSU3 stelt gebruikers in staat om opnames vanaf camera’s en films en tv-programma’s vanaf tv’s en Blu-ray-recorders op de schijf op te slaan, waardoor er direct ruimte vrijkomt op deze apparaten. De schijf met USB 3.0-poort werkt met elke Windows-pc en Mac. De HD-AVSU3 van Buffalo Technology biedt een krachtige, aantrekkelijk geprijsde en gebruiksvriendelijke harde-schijfoplossing. Dankzij USB-poorten op alle Panasonic-camcorders en Viera-tv’s is de Buffalo DriveStation aan te sluiten als directe externe harde schijf. Dit vergroot de geheugencapaciteit van het apparaat met maar liefst één of twee terabyte.
De DriveStation HD-AVSU3 is verkrijgbaar in versies met één of twee terabyte opslagruimte. De schijf wordt geleverd met twee jaar garantie voor een prijs van 99,00 euro (1TB) en 129,00 euro (2TB).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.