Ads Top

Infostrada ontwikkelt tweede scherm Formule 1


Infostrada Sports Group (ISG) ontwikkelt tweede scherm voor Sport1 en produceert alle Grand Prix uitzendingen voor Sport1 en Veronica: Sport1 Pitlane, ontwikkeld. Daarnaast produceert ISG de komende drie Formule 1 seizoenen alle Grand Prix uitzendingen op Sport1 en Veronica.
Pitlane is het tweede scherm boordevol statistieken dat ISG in opdracht van Sport1 heeft ontwikkeld voor de echte Formule 1 fan. Het biedt tijdens alle 19 live Grand Prix races van dit seizoen een schat aan statistische live-informatie.
Voor Sport1 produceert ISG de komende drie seizoenen alle Grand Prix uitzendingen. Vanaf vrijdag 15 maart (Grand Prix van Australië) kunnen alle Sport1 abonnees alle vrije trainingen, kwalificaties en de races live in HD volgen. ISG produceert verder van elke Grand Prix een uitgebreide samenvatting. Het commentaar van de live uitzendingen is in handen van Ronald van Dam en op de Grand Prix zondag schuiven bekende deskundigen uit de racewereld aan zoals Robert Doornbos, Jos Verstappen en Christijan Albers. Voor Veronica brengt ISG drie Grand Prixs (Canada, Verenigde Staten en Brazilië) live in de Nederlandse huiskamers en van elke Grand Prix produceert ISG een programma waarin de samenvatting van de race is verwerkt. De presentatie is in handen van Olav Mol die bij iedere race op locatie gaat en daar bijdragen verzorgt in de vorm van stand-uppers, interviews en reportages.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.