Ads Top

Nieuwe monitoren voor zakelijk gebruik en klinische omgevingen

MMD presenteert op CeBIT een gevarieerd aanbod nieuwe modellen. In het zakelijke segment presenteert MMD een UltraWide Philips-monitor van 73,6 cm (29 inch) in het Cinemascope-formaat 21:9. Ook onderdeel van het B2B-assortiment is een PLS-model van 68,6 cm (27 inch) met een adembenemende WQHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels en een IPS-model van 58,4 cm (23 inch) met ErgoSensor-technologie. De ErgoSensor technologie geeft gebruikers advies over hoe men in een ergonomisch correcte houding achter hun beeldscherm kunnen zitten. Daarnaast lanceert MMD een AH-IPS-monitor van 27 inch met een MHL-aansluiting. Tevens laat MMD op CeBIT voor het eerst haar speciaal ontwikkelde klinische monitoren zien, welke ideaal zijn voor gebruik in klinische omgevingen. Alle modellen worden gepresenteerd tijdens CeBIT ‘13 van 5 t/m 9 maart 2013 in Hannover. MMD staat dit jaar in hal 15, stand nummer F51.
De UltraWide: 29 inch UWHD zet volgens MMD een nieuwe standaard voor moderne werkomgevingen. Dankzij AH-IPS beeldschermtechnologie heeft de monitor een haarscherp beeld met levendige kleuren. De meest unieke functie van het 29 inch IPS model 298P4QJEB is de 21:9-beeldverhouding. Hierdoor hebben gebruikers extra ruimte voor kantoorapplicaties en kunnen er meerdere grote programmavensters naast elkaar worden gebruikt. Daarnaast kan men met MultiView diverse bronnen tegelijkertijd aansluiten en bekijken. Op deze manier kan er veel tijd worden bespaard en productiever worden gewerkt.
De missie van de 272P4QPJKEB is om vlijmscherp beeld naar een nog hoger niveau te tillen. Philips heeft dit nieuwe CrystalClear-model, een monitor van 68,6 cm (27 inch), uitgerust met het nieuwste PLS paneel voor scherpe en levendige beelden met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De talloze ingebouwde mogelijkheden, zoals MultiView en de geïntegreerde 2.0 megapixel webcam, maken de monitor gebruiksvriendelijk. De 272P4QPJKEB beschikt over twee DisplayPort-aansluitingen voor daisy-chain-opstellingen en over HDMI- en DVI verbindingen. Daarnaast heeft de monitor drie USB-poorten (3.0) en met de pivot functie kan het beeldscherm binnen enkele seconden worden gedraaid van landschap- naar portretformaat.
Het Gioco 3D-game beeldscherm levert niet alleen optimaal beeld dankzij het eersteklas AH-IPS paneel en flikkervrije 3D polarisatietechnologie, maar creëert ook een lichtgloed op de muur achter het beeldscherm die aansluit bij het beeld. Deze Philips Ambiglow-technologie is vooral geschikt voor films en games en biedt een meeslepende kijkervaring terwijl tegelijkertijd de ogen minder worden belast. De Gioco is verder voorzien van intelligente functies, zoals een snelle USB aansluiting om mobiele telefoons mee op te laden en een auto-3D functie.
De 231P4QRYES, gericht op zakelijke gebruikers, combineert het nieuwste eIPS-beeldscherm met de gebruiksvriendelijke ErgoSensor-feature. Deze technologie meet bepaalde ergonomische waarden, zoals kijkafstand, werktijd en de houding van de gebruiker en geeft corrigerende feedback voor een gezondere en productievere werkomgeving. De 237E4QHAD beschikt over MHL connectiviteit, waarmee Android gebruikers hun compatibele mobiele gadgets kunnen aansluiten op de monitor en direct inhoud vanaf hun smartphone of tablet op het scherm kunnen laten zien.
MMD zal voor het eerst Philips modellen presenteren met certificering voor klinische omgevingen. In dit segment moeten monitoren niet alleen beschikken over uiterst nauwkeurige beeldkwaliteit, maar ook voldoen aan speciale eisen op het gebied van hygiëne en ergonomie. De klinische monitoren van Philips zijn daarom uitgerust met een unieke antibacteriële laag en zijn bijzonder eenvoudig schoon te maken. De DICOM-compatibele D-Image beeldschermtechnologie zorgt voor een accurate weergave van kleuren en grijstinten. Philips lanceert een IPS-monitor van 61 cm (24”) voor optimaal kleurcontrast en twee modellen van 68,6 cm (27 inch) met hoogwaardige AMVA- en PLS beeldschermtechnologie. De productlijn bevat verder een USB-monitor van 54,6 cm (21,5”) die geschikt is voor ultramobiel gebruik, bijvoorbeeld op ambulances.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.