Ads Top

Corel VideoStudio Pro X6 biedt nieuwe videotools

Corel lanceert VideoStudio Pro X6, de nieuwste versie van de videobewerkingssoftware van het bedrijf. Met ondersteuning voor Ultra HD en AVCHD 2.0, functies zoals Motion Tracking en de vergrote modus voor digitale spiegelreflexcamera's, biedt VideoStudio Pro X6 oplossingen voor alle nieuwste trends in consumentenvideo. Met de introductie van het zogenaamde 'Motion Tracking' kan VideoStudio Pro X6 bijvoorbeeld automatisch de beweging van objecten bijhouden en hieraan afbeeldingen koppelen. Als aanvulling op de nieuwe functie Motion Tracking, kunnen gebruikers met VideoStudio Pro X6 verder eigen volgpaden definiëren, waarmee het proces van het instellen van animatiepaden aanzienlijk wordt versneld.
De software biedt ook een groot aantal invoer-, bewerkings- en uitvoerresoluties voor 4K, zowel in de indeling AVC als MPEG-4, waarmee gebruikers de mogelijkheden van 4K-apparatuur (zoals de nieuwe GoPro 3 Black) optimaal kunnen benutten. De nieuwe Ondertiteleditor stelt automatisch spraak in video vast en biedt direct een bewerkbare lijst met mogelijke ondertitelmomenten.
Corel lanceert vandaag ook VideoStudio Ultimate X6. Voor videobewerkers die hun creatieve potentieel verder willen uitbreiden, biedt deze premiumversie een groot aantal geavanceerde plugins van proDAD, Boris Graffiti en NewBlue. Gebruikers kunnen effecten in studiokwaliteit en 2D- en 3D-titels toevoegen, peneffecten met animatie toepassen en het beeld corrigeren en stabiliseren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.