Ads Top

Aanpassingen HDTV-pakket Veendam

De maand maart staat bij Kabelnet Veendam in het teken van het PLUS-HDTV pakket. Op 15 maart start men met de zender TNT-HD. Onder de slogan ‘We Know Drama’ vertoont TNT gloednieuwe series als Falling Skies, Shameless (US) en Memphis Beat en bekende successen als E.R. en The West Wing en Smallville. De Amerikaanse zender TNT is al langer actief in Europa en is sinds april vorig jaar in België te zien, waar de zender van start ging met de bekroonde internethit ‘Dramatic Surprise on a Quiet Square’. TNT-HD zal te ontvangen zijn via kanaal 247. Meer informatie over deze zender is te vinden op www.tnt-tv.nl en hier is een preview te bekijken.
Het is alweer 2 jaar geleden dat de kabelaar iConcerts-HD wegens een rechten kwestie niet meer mocht doorgeven. Ondertussen is dit opgelost. iConcerts zal in de loop van deze week te ontvangen zijn via kanaal 244. Meer informatie over deze zender is te vinden op www.iconcerts.com
Hoewel andere aanbieders stoppen met de doorgifte van Duitse HD-zenders doet Kabelnet Veendam dit niet. Daarom breidt men het HDTV-pakket uit met drie Duitse zenders in HD-kwaliteit, RTL-HD, RTL2-HD en VOX-HD. Deze zenders zullen op de volgende kanalen te ontvangen zijn : 257-RTL-HD, 258-RTL2-HD en 262-VOX-HD. In de loop van deze maand zullen deze zenders beschikbaar komen.
BBC heeft aangegeven op 25 maart te stoppen met de zender BBC-HD. Daarnaast heeft BBC aangegeven te starten met BBC 2 HD. Deze zender zal dan te ontvangen zijn via kanaal 212.
Medio dit jaar zal TLC-HD beschikbaar komen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.