Ads Top

Canon lanceert nieuwe PowerShot

Canon lanceert twee nieuwe PowerShot SX-modellen – de compacte en veelzijdige PowerShot SX280 HS en PowerShot SX270 HS. Deze modellen zijn uitgevoerd met een combinatie van Canons nieuwste DIGIC 6-technologie voor beeldverwerking en een 20x optische zoom. De geïntegreerde Wi-Fi functie van de PowerShot SX280 HS maakt het mogelijk onderweg heel eenvoudig opnamen te delen en zorgt voor een directe verbinding met andere apparaten, zoals tablets, PC’s of smartphones.
Het hart van beide modellen wordt gevormd door Canons DIGIC 6-beeldprocessor. Hiermee zijn opnamen te maken in omgevingen met weinig licht en vloeiende Full HD-movies met maximaal 60 fps. Het HS System combineert de nieuwe DIGIC 6-processor met een uiterst gevoelige 12,1 Megapixel CMOS-sensor om in situaties met weinig licht opnamen van hoge kwaliteit te maken, met minimale onscherpte en ruis en met een groot dynamisch bereik. De ZoomPlus-technologie zorgt voor een verdere vergroting van het zoombereik tot 40x en handhaaft de haarscherpe, detailrijke beeldresolutie, zodat gebruikers vanaf een veilige afstand nog dichterbij de actie kunnen komen.
De GPS in de PowerShot SX280 registreert automatisch de lokale tijd en de plaats waar de foto of movie is gemaakt en stelt reizigers in staat hun gehele route moeiteloos te volgen of te onthouden waar een perfect opname is gemaakt. De geïntegreerde GPS-logger zal de positie van de camera tijdens een reis met regelmatige intervallen vastleggen, terwijl A-GPS gebruik maakt van Wi-Fi om snel extra Assisted GPS-gegevens te downloaden, zodat minder tijd nodig is voor het binnenhalen van een satellietsignaal.
Om actiemomenten vast te leggen, kunnen gebruikers snel overschakelen van foto’s naar movies met Full HD-kwaliteit (1920x1080p) en stereogeluid.
Zowel de PowerShot SX280 HS als de PowerShot SX270 HS is verder uitgevoerd met de nieuwe Hybrid Auto modus die voorafgaand aan elke foto een periode van vier seconden met een 720p resolutie vastlegt en voordat Smart Auto de meest geschikte instellingen selecteert voor een perfect eindresultaat. Op deze wijze wordt creatieve flexibiliteit gecombineerd met hoogwaardige opnamen en aan het einde van de opnamedag worden alle vier seconden durende clips samengevoegd tot één bestand dat ‘het verhaal achter de opnamen’ van die dag vertelt. De opnamen kunnen ook worden aangepast met één van de zeven [4] verschillende creatieve filters, waaronder Fish-eye Effect en Miniature Effect.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.