Ads Top

Philips lanceert nieuwe soundbar

Ook Philips introduceert een soundbar: de Fidelio SoundBar Speaker met ‘Surround Sound on Demand’. Deze is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties en zorgt voor een dynamische en levensechte geluidsbeleving in de huiskamer, aldus Philips.
De soundbar kan als een geheel onder de tv geplaatst worden. Maar de onderodelen kunnen ook los worden gekoppeld, waardoor een 5.1-installatie ontstaat. Het systeem is volledig draadloos. De Fidelio SoundBar Speaker maakt gebruik van surround- en equalizertechnologie om geluidssignalen te analyseren en dynamisch aan te sturen en zorgt zo voor een evenwichtige driedimensionale geluidsbeleving. Bovendien bestaat er geen risico op storingen door andere draadloze netwerksignalen dankzij de ingebouwde oriëntatiesensoren die werken op basis van een door Philips ontwikkelde draadloze audiotechnologie. Deze gebruikt een andere frequentie dan Bluetooth of overige draadloze communicatieprotocollen.
De soundbar is wel voorzien van Bluetooth, waardoor muziek van de smartphone of tablet erop af kan worden gespeeld. Daarnaast zijn er twee HDMI-poorten om apparatuur op aan te sluiten. De adviesprijs van de Fidelio SoundBar is 799,99 euro en is medio april verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.