Ads Top

Telenet lanceert Yelo TV op tweede scherm

De Belgische kabelaar Telenet heeft Yelo TV gelanceerd. De klant kan daarmee zijn favoriete programma's, live of opgenomen, op elk scherm kan bekijken. Yelo TV zal op 5 maart beschikbaar zijn op tablet, smartphone en computer, en vanaf 3 april op de tv.

Yelo TV biedt dezelfde kijkervaring op tv, computer, tablets en smartphones. Gezinsleden kunnen niet alleen live naar verschillende zenders kijken op elk scherm in huis, voortaan kunnen ze ook opnames op tv, smartphone, tablet of computer bekijken. Opnames plannen en nu ook wissen kan heel gemakkelijk thuis en van op afstand. Bovendien kan de klant muziek, foto's en filmpjes van op pc, smartphone of tablet bekijken op zijn televisietoestel.
Het nieuwe Yelo TV op smartphone, tablet, computer en tv wordt zonder meerkosten gelanceerd. Het tv menu , het programmeren en wissen van opnames van op afstand en live tv kijken op je mobiel toestel en computer blijven gratis. Het bekijken van opnames op tablet, smartphone en computer en nieuwe functionaliteiten die later worden toegevoegd, zullen betalende diensten worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.