Ads Top

Panasonic lanceert nieuwe plasmatelevisies

Panasonic Benelux geeft meer details over zijn jongste aanbod VIERA schermen. Zo zijn er twaalf nieuwe modellen van het VIERA Plasma-aanbod (42 inch tot 65 inch), waaronder de exclusieve Smart VIERA ZT60 serie. Het bedrijf meldt vooruitgang op het vlak van beeldverwerkings- en productietechnieken, oftewel hogere contrastwaarden en diepe zwarttinten. Dankzij de nieuwe Red Phosphor wordt een betere kleurweergave gerealiseerd.
De nieuwe VIERA ZT60 Plasma serie – het nieuwe paradepaardje van Panasonic – is uitgerust met een Studio Master Panel dat zorgt voor ultieme zwarttinten.
Modellen van de ZT60 en VT60 serie zijn ook uitgerust met een Hexa Processing Engine, waardoor men nooit details hoeft te missen tijdens het bekijken van films en sportwedstrijden of tijdens het spelen van de nieuwste grafisch geavanceerde games.
Panasonic heeft ook Voice Interaction toegevoegd aan het VIERA-productaanbod. Deze functie ondersteunt 10 Europese talen en zorgt voor een vereenvoudiging van het gebruik van de tv. De gebruiker kan hiermee trefwoorden, URL-adressen of berichten op sociale netwerken invoeren door de woorden uit te spreken in de Smart VIERA Touch Pad Controller of een compatibele smartphone of tablet.
Met de nieuwe Touch Pen-functie, waarvoor de optionele Electronic Touch Pen (TY-TP10E) wordt gebruikt, kunnen gebruikers elektronisch tekenen of schrijven op het scherm. De Touch Pen voegt een extra dimensie toe aan de personaliseringsopties van de tv, of deze nu gebruikt wordt in games, voor het maken van tekeningen of voor het toevoegen van berichten aan stilstaande of bewegende beelden
Het plasmaaanbod voor 2013 is daarnaast uitgerust met tal van energiebesparende functies die het milieu helpen beschermen. Bovendien is het scherm van de ZT60 serie volledig vrij van kwik en lood. Een nieuw ontwikkeld fosfor- en rear panel-proces zorgt voor een levensduur die oploopt tot 100.000 uur. Pas daarna begint de helderheid van het Plasma-scherm met de helft af te nemen. Dit is gelijk aan meer dan 30 jaar lang 8 uur per dag televisie kijken.  
Bovendien werd een nieuw Eco Navigation-systeem voorzien waarmee de gebruiker tal van energiebesparende functies op de tv kan instellen. Deze functies zijn onder meer Intelligent Auto Standby, waarmee aangesloten AV-apparaten automatisch uitgeschakeld worden als deze niet worden gebruikt, en een Eco Mode die de helderheid van het beeld afstemt op de helderheid in de kamer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.