Ads Top

Casio lanceert nieuwe EXILIM-camera’s

Casio Computer Co. introduceert twee nieuwe EXILIM-compactcamera’s: de EX-N5 en EX-N50. De twee camera’s zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat er voor elk type gebruiker een passende versie is. De nieuwe Casio EXILIM-modellen hebben een ronde camerabody waardoor ze makkelijk in de hand liggen. Ze zijn ontworpen volgens het CMF-ontwerpconcept dat uitgaat van een volgens Casio naadloze integratie van kleur, materiaal en afwerking.
De twee camera’s beschikken over een CCD-chip met een effectieve resolutie van 16,1 megapixel en een 26 mm 6x optische groothoekzoomlens. De camera’s zijn onder meer uitgerust met Premium Auto, een functie die het kader automatisch analyseert, daarbij de beste instelling zoekt en de foto optimaal verwerkt. De Art Shot-functie biedt acht artistieke effecten voor het bewerken van foto’s, waaronder Fish Eye en Toy Camera.
Casio levert de EX-N5 in vier kleuren: zwart, zilver, wit en rood, vanaf maart 2013 voor 99,99 euro. incl. btw. (verkoopadviesprijs). De EX-N50 in drie kleuren: zilver, blauw en rood, vanaf maart 2013 voor € 99,99 incl. btw. (verkoopadviesprijs).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.