Ads Top

Ook tweede scherm Net5

In navolging van het tweede scherm SBS6+, dat sinds begin september voor iedere SBS6-kijker te gebruiken is bij alle primetime programma’s van de familiezender, biedt ook Net5 vanaf vandaag een rijkere kijkervaring bij al haar series en programma’s.
Net5+ is een persoonlijk tweede scherm waarmee Net5-kijkers elke avond, zeven dagen in de week, gedurende het hele jaar kunnen meestemmen op de afloop van programma’s als Achter Gesloten Deuren of de uitkomst voorspellen van Grenzeloos Verliefd. Daarnaast maken gebruikers kans op mooie prijzen, kunnen ze exclusieve interviews met de cast van hun favoriete serie bekijken en ondertussen verder praten met hun vrienden via de geïntegreerde social media functionaliteiten.
Het tweede scherm dat sinds september bij SBS6 wordt aangeboden is inmiddels al meer dan 170.000 keer gedownload in de verschillende app stores en wordt door minstens zoveel kijkers gebruikt middels de webvariant.
Net5+ is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android smartphones en tablets. Uiteraard is het tweede scherm, net als die van SBS6, via net5.nl/plus ook te gebruiken voor alle kijkers die wellicht niet over een smartphone of tablet beschikken. Een simpele internetconnectie is al genoeg om deze rijkere televisieavond ook op bijvoorbeeld een laptop te ervaren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.