Ads Top

Nikon introduceert opvolger COOLPIX-camera

Vorige week kondigde Nikon Europe de komst van een nieuwe compactcamera in de COOLPIX S-serie aan. Als opvolger van de enorm succesvolle S3300, in alle categorieën de best verkopende camera van Europa, is de kleurige S3500 volgens de fabrikant 'bijzonder intelligent', met een NIKKOR-groothoekobjectief met 7x zoom, een 6,7-cm (2,7-inch) lcd-scherm, vibratiereductie met lens-shift, 720p-video-opnamen en ingebouwde filtereffecten.
Met behulp van 18 onderwerpstanden worden de camera-instellingen automatisch geoptimaliseerd voor gangbare fotoscenario's, terwijl het Slimme portretsysteem automatische detectietechnologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat je foto's altijd lukken. Met behulp van de opties in het menu Glamour-retouchering kun je portretten flatteuzer maken en in het menu Retoucheren vind je tal van opties waarmee je foto's ter plekke kunt verbeteren, met inbegrip van de stand Sneleffecten die je tijdens het afspelen kunt gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn Selectieve kleur, waarmee je je foto's monochroom kunt maken en vervolgens een kleur naar keuze kunt geven, en Ster, waarmee je een stereffect kunt toepassen op heldere objecten.
De CCD-sensor met 20 megapixels staat garant voor haarscherpe foto's met hoge resolutie die zich prima lenen voor afdrukken op groot formaat. Je kunt je foto's ook online delen door deze met behulp van een Eye-Fi X2-kaart (of hoger) in digitaal JPEG-formaat rechtstreeks over te brengen naar een smart device of pc.
Filmmakers in de dop zullen blij zijn met de kristalheldere HD-video-opnamen (720p) die je met een druk op de speciale filmopnameknop kunt starten. Zo kun je al je dierbaarste momenten in een handomdraai vastleggen en afspelen op het grote 6,7-cm lcd-scherm. Zelfs bij fel zonlicht of weinig licht zorgt het scherm met instelbare helderheid voor een goede zichtbaarheid tijdens opname en weergave. De adviesprijs bedraagt 139 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.