Ads Top

Canon vernieuwt IXUS aanbod

Canon voegt een verzameling stijlvolle modellen – bestaande uit drie IXUS camera’s met krachtige zoom en een nieuw PowerShot model uit de A-serie – toe aan haar assortiment compact digitale camera’s. De IXUS 255 HS en slanke IXUS 135 en IXUS 132 combineren karakteristiek ontwerp met de beeldtechnologie die moet zorgen voor 'indrukwekkende resultaten'.
De IXUS 255 HS en IXUS 135 zijn de nieuwste aanwinsten in Canon’s groeiende assortiment camera’s met Wifi en zijn beide ontworpen om het voor gebruikers gemakkelijker te maken hun foto’s of videoclips te delen met vrienden, familie en volgers. De 16 Megapixel sensoren in de IXUS 135, IXUS 132 en PowerShot A2500 werken samen met Canon DIGIC 4 beeldprocessor om posterformaat foto’s te maken met minimale ruis en met natuurlijke kleuren. De IXUS 255 HS is uitgevoerd met het geavanceerde Canon HS System met een 12,1 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 5 processor.
De 24mm ultra-groothoek met 10x optische zoom van de IXUS 255 HS stelt gebruikers in staat nog dichter bij de actie te komen en elk detail vast te leggen, aldus Canon. De IXUS 135 en 132 zijn uitgerust met een 28mm objectief met 8x optische zoom in een uitzonderlijk dunne camerabehuizing die eenvoudig in een jaszak past. De optical Image Stabilizer technologie met Intelligent IS kiest uit zeven  verschillende modi de juiste instelling om cameratrillingen tegen te gaan en zo te zorgen dat videobeelden vloeiend en foto’s haarscherp en helder zijn – zelfs onder moeilijke omstandigheden. Elk nieuw model is bovendien uitgerust met de ZoomPlus technologie, een hoogwaardige digitale zoom die het bereik van het objectief verdubbelt terwijl de details gehandhaafd blijven.
De IXUS 255 HS heeft ook een nieuwe Hybrid Auto modus. Deze biedt een nieuwe manier om met minimale inspanningen foto’s te maken en HD-clips vast te leggen.
De nieuwe IXUS modellen hebben een stijlvolle, metalen behuizing – met een compact, exclusief ontwerp dat in elke jaszak of handtas past. De IXUS 135, IXUS 132 en PowerShot A2500 zijn uitgerust met een groot 6,7 cm (2,7”) LCD-scherm en de IXUS 255 HS heeft een hoogwaardig 7,5 cm (3,0 inch) PureColor II G LCD-scherm met een 460k dot resolutie – ideaal voor het selecteren van composities en om opnamen met haarscherpe details en levensechte kleuren weer te geven, zelfs onder moeilijke hoeken of bij fel zonlicht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.