Ads Top

TP Vision onthult PFL4508 en PFL5008: stijlvolle Philips Smart TV’s

TP Vision introduceert twee nieuwe Philips Smart TV-series:  de PFL4508 en PFL5008. De televisies zijn vanaf het tweede kwartaal van 2013 leverbaar. De PFL4508-serie is verkrijgbaar met schermafmetingen van 81 tot 140 centimeter. Het in het oog springende design van de tv’s kenmerkt zich door het dunne frame van geborsteld aluminium rond het scherm en de elegante, minimalistisch vormgegeven voet van glanzend donkergrijs aluminium.
De nieuwe 3D-tv's ondersteunen Wi-Fi Miracast en Philips My Remote - waardoor content zeer eenvoudig te delen is met mobiele apparaten. De optionele USB-webcam maakt het gebruik van Skype op het grote tv-scherm mogelijk. Alle Philips PFL4508-modellen zijn voorzien van 3D Max. Dankzij de ondersteuning van active 3D-shutterbrillen worden 3D-films weergegeven in prachtige Full HD-resolutie. Mogelijkheden als 2D-3D Conversion en diepte-instelling met 3D Depth stellen de kijker in staat alle 3D-content af te stemmen op de persoonlijke smaak. Dual View Gaming zorgt bovendien voor grenzeloos gameplezier met  2D two-player games.
 Om het beeldcontrast te optimaliseren, zijn de PFL4508-tv’s uitgerust met Micro Dimming, een functie die het edge LED backlight plaatselijk dimt ten opzichte van de beelden op het scherm, wat tegelijkertijd resulteert in diepe zwarttinten én heldere kleuren. Geluids- en beeldkwaliteit gaan hand in hand bij de PFL4508-serie: krachtige Smart Stereo-speakers met een output van 20 watt zijn knap weggewerkt in de compacte behuizing en staan garant voor een rijke, breed uitwaaierende sound. 
Met de introductie van de PFL5008-modellen is de 5000-serie voor het eerst uitgerust met de gepatenteerde tweezijdige Philips Ambilight-technologie. Maar de tv’s beschikken over meer functies van het hoogste niveau, zoals ingebouwde Wi-Fi voor draadloze toegang tot Philips Smart TV-diensten. Ondersteuning van Wi-Fi Miracast maakt het delen van content met mobiele apparaten zeer eenvoudig. Daarnaast is de PFL5008-serie klaar voor Skype video-conferencing met de optionele USB-camera.
Het schermpaneel van de tv’s uit deze serie ligt in een zeer smalle rand van geborsteld zwart staal, dat een harmonieus geheel vormt met de geborstelde zilverkleurige strip onder het scherm en de karakteristieke u-voet van zilverkleurig aluminium.
Alle modellen uit de PFL5008-serie zijn voorzien van Easy 3D met passieve 3D-technologie, 2D-3D Conversion, 3D-Depth en Dual View Gaming. De toestellen zijn afgeladen met beproefde functies die zorgen voor prachtig beeld, zoals 300Hz Perfect Motion Rate[1] voor haarscherpe bewegende beelden en een optimaal contrast tussen diepe zwarttinten en heldere kleuren dankzij Micro Dimming.
De ultieme multimedia-ervaring is pas compleet met goed geluid, en daar zorgen krachtige stereospeakers voor. De speakers ondersteunen Ambi-wOOx voor een diepe, warme basweergave.
De nieuwe modellen uit de PFL4508- en PFL5008-serie staan begin april in de winkel. De verwachte adviesprijzen lopen uiteen van €599 voor de 81 centimeter grote PFL4508 tot €1.499 voor de PFL5008 met een schermdiagonaal van 140 centimeter.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.