Ads Top

Canon ontwikkelt feature upgrade voor de EOS-1D C: 's werelds eerste 4K DSLR

Canon kondigt de ontwikkeling aan van de nieuwe feature upgrade voor de EOS-1D C. De nieuwe feature upgrade is mede ontwikkeld op basis van feedback uit de professionele Europese videocommunity en voegt ondersteuning toe voor 25p-opnamen bij de maximale 4K-resolutie van de camera.
 De EOS-1D C is ontwikkeld voor de filmindustrie, televisiewereld en high res-videoproductie en is 's werelds eerste DSLR die videobeelden vastlegt met een resolutie van 4K. Zijn unieke, draagbare design is geoptimaliseerd voor opnamen van buitengewoon hoge kwaliteit, fantastische prestaties bij weinig licht en een dynamisch bereik als bij film. Dit alles is ondergebracht in een bijzonder compacte body die in tal van opnamesituaties kan worden gebruikt.
De EOS 1D-C filmt in 4K-resoloutie (4,096 x 2,160) en maakt gebruik van 8-bits motion JPEG-compressie en biedt bovendien de mogelijkheid om gelijktijdig een ongecomprimeerd Full HD (1920x1080) YCbCr 4:2:2-signaal via de HDMI-poort naar een externe recorder te zenden. Full HD video kan met framerates van maximaal 180/60p direct op CF-kaarten worden opgenomen, terwijl Canon Log Gamma, beelden met een hoog dynamisch bereik oplevert. Dit biedt videoprofessionals tijdens het opnemen en editors tijdens het nabewerken maximale vrijheid.
De nieuwe feature upgrade is gratis verkrijgbaar en zal in april 2013 beschikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.