Ads Top

Nieuwe HD monitoren Samsung

Samsung brengt met haar nieuwe monitoren de beeldkwaliteit voor professionals ook binnen handbereik van consumenten. De Series 9 (SB970), Series 7 Touch (SC770) en Series 7 (SC750) bieden een premium beeldkwaliteit en zijn slank en ergonomisch.
Elke SB970 monitor is door kleurexperts met de hand gekalibreerd. De 27 inch monitor heeft daarnaast een ingebouwde kalibratie waarmee kleuren en witbalans via Samsungs Color Expert-technologie ingericht kunnen worden. Alle getoonde beelden zijn bovendien haarscherp, want de Series 9 monitor maakt gebruik van een Plane Line Switching (PLS) panel en Wide-Quad high-definition resolutie (WQHD). Hiermee blijft geen enkel detail onderbelicht. Het design van de Series 9 SB970 is geïnspireerd op moderne wolkenkrabbers.
De Series 7 SC770 Touch Monitor is Samsungs eerste beeldscherm met een aanraakscherm waar je met tien vingers tegelijkertijd op kunt werken. Dat is vooral handig als je gecompliceerde bewerkingen moet uitvoeren, beelden wilt roteren of als je met meerdere mensen een multiplayer game wilt spelen op hetzelfde scherm. Het 24 inch beeldscherm kun je 60 graden kantelen, zodat je bijvoorbeeld ook comfortabel met tien vingers tegelijkertijd kunt typen op het scherm. De SC770 is bovendien geoptimaliseerd voor Windows 8, heeft een uiterst dunne rand en is vanuit vrijwel alle hoeken (178 graden) te bekijken.
De Series 7 SC750 is een 27 inch monitor die door het ergonomische design uiterst prettig is om zowel thuis als op het werk te gebruiken. De slanke monitor kan precies op de juiste kijk/ooghoogte gepositioneerd worden en 90 graden gekanteld worden. Zo kun je vanuit een ‘helikopter view’ de haarscherp getoonde documenten of internetpagina’s bekijken. De SC750 monitor zorgt voor een verbluffend contrastratio van 5000:1 – dat is vijf keer meer kijkplezier dan een standaard beeldscherm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.