Ads Top

CES: nieuwe schermen van LG

Naast de originele 84-inch Ultra HD TV voegt LG 55-inch en 65-inch modellen toe aan het Ultra HD TV-assortiment. Deze nieuwe formaten bieden dezelfde resolutie en kijkervaring als LG’s 84-inch 4k-tv. LG startte afgelopen jaar met de verkoop van Ultra HD TV’s.
Dankzij de Resolution Upscaler Plus functie wordt beeldmateriaal van mindere kwaliteit automatisch naar een hoge resolutie gebracht. Het 2.2 speakersysteem levert een rijk en vol geluid en zorgt voor een 'intense beleving' van de actie op het scherm, aldus LG.
LG demonstreert op de CES ook een 100-inch Laser Display, waarbij de laserverlichting zorgt voor een ware bioscoop-ervaring. Voor het projecteren van beelden was in het verleden een aanzienlijke afstand nodig tussen het projectiescherm en de projector, wat het ongeschikt maakte voor thuisgebruik. Met de 100-inch Laser Display tv is dit voorgoed verleden tijd, omdat je de lens kunt plaatsen op slechts 56 cm van het projectiescherm. Dit maakt de Laser Display uitermate geschikt voor gebruik in de vergaderruimte én in de woonkamer.
De LG Laser Display beschikt over zowel Smart TV- als Digitale TV-mogelijkheden en wordt geleverd met twee ingebouwde 10-watts speakers en het herkenbare Cinema Screen design.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.