Ads Top

CES: Samsung lanceert nieuwe SMART camera's

Samsung introduceert maar liefst vijf nieuwe SMART camera’s: de WB250F, WB200F, WB800F, WB30F en ST150F. Daarin is het sociale element sterk vertegenwoordigd. De nieuwe SMART camera’s bevatten daarom nog meer mogelijkheden om beelden te verzenden. De camera's zijn uitgerust met Wifi technologie. Via de functie AutoShare kun je ook altijd direct online een back-up maken van je foto’s of de nieuwe aanwinsten automatisch door laten sturen naar je smartphone. Of druk op de knop DirectLink om Wi-Fi te activeren als jij dat wilt. Je kunt er ook voor kiezen om de Samsung Smart Camera app op je smartphone of tablet te zetten (de app is beschikbaar voor Android & iOS) om een verbinding tussen de twee apparaten te maken. Vervolgens importeer je de foto’s via een autolink direct op je smartphone of tablet.
Het topmodel is de WB800F, een camera met een 21x optische zoom en een 16.3 Megapixel BSI CMOS sensor. Daardoor kun je óók onder slechte lichtomstandigheden haarscherpe foto’s maken. De WB30F camera is de compacte variant van de WB800F. De camera is slechts 17 mm dik en bevat toch een 10x optische zoom lens en een 24mm groothoeklens. Ideaal voor alle light-travellers.
Het maken van heldere foto’s vormt geen enkel probleem voor de nieuwe ST150F, een camera met een F2.5 Bright Lens, 5x optische zoom en 25mm lens, en een 16.2 Megapixel CCD om alles haarscherp vast te leggen. En zoals bij alle nieuwe SMART camera’s, kunnen ook met de ST150F alle foto’s direct op de camera bewerkt worden om vervolgens via Wi-Fi te delen met al je vrienden en familie.
De nieuwe Samsung SMART-camera’s zijn verkrijgbaar vanaf eind februari / begin maart voor adviesverkoopprijzen vanaf 139 euro.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.