Ads Top

Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF R-serie

Canon introduceert het nieuwste assortiment instapmodellen onder de LEGRIA camcorders – met de LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46 en LEGRIA HF R406. Dit zijn de eerste modellen van Canon met het nieuwe DIGIC DV4 imaging platform voor haarscherpe Full HD-videokwaliteit en een superieure geluidsregistratie. De camcorders zijn leuk, betaalbaar en gebruiksvriendelijk en daarmee ideaal voor iedereen die de stap vanaf mobiele telefoons of compact camera’s wil zetten. De camcorders zijn bovendien compact, licht in gewicht en uitgevoerd met een ingebouwde optical beeldstabilisatie en Wi-Fi connectiviteit om haarscherp, vloeiend Full HD-videomateriaal moeiteloos te kunnen filmen, te bewerken en te delen.
De modellen in de nieuwe HF R-serie zijn ideaal voor gezinnen die speciale familiemomenten willen vastleggen en delen. Gebruikers kunnen videobeelden bekijken, selecteren en delen via Wi-Fi via elk apparaat met iOS, Android of Windows. De nieuwe modellen bieden ook gelijktijdige registratie van snelle AVCHD en langzame MP4 beeldformats, geavanceerde optical IS en Intelligent IS plus een reeks aan nieuwe opnameprogramma’s om het vastleggen en delen van schitterende HD-videobeelden zo eenvoudig mogelijk te maken.
Twee van de nieuwe modellen - de LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46– zijn uitgevoerd met Wifi functionaliteit. Een nieuwe Live Streaming functie stelt gebruikers in staat videobeelden van afstand te bekijken en op te nemen via een smartphone of tablet dat is voorzien van Canon’s nieuwe CameraAccess¹ app. Ouders kunnen de activiteiten van kinderen met behulp van een tablet of smartphone vanuit een andere kamer volgen om het filmen in te schakelen en zelfs van afstand in of uit te zoomen. Ideaal om geen enkel leuk moment te missen.
Een nieuwe Remote Browser maakt het delen van videobeelden gemakkelijker dan ooit. Een ingebouwd accespoint maakt direct contact met elke webbrowser zonder dat een router nodig is. Dit stelt gebruikers in staat videobeelden moeiteloos op diverse aangesloten apparaten te bekijken, zoals PC’s, smartphones en tablets. Remote Browser maakt het voor gebruikers ook mogelijk met de camcorder gemaakte opnamen rechtstreeks op te slaan naar het apparaat dat zij gebruiken.
De modellen uit de nieuwe LEGRIA HF R-serie zitten vol technologieën die het gemakkelijk maken om speciale familiemomenten vol kleurrijke details vast te leggen. De Intelligent IS technologie van Canon zorgt voor scherpe, trillingsvrije videobeelden door automatisch de verschillende typen cameratrilling te detecteren en vervolgens uit vier modi de meest geschikte instelling voor beeldstabilisatie te kiezen. Een verbeterde Dynamic IS modus gebruikt een optical Image Stabilizer met vijf stabilisatieassen om deinende en roterende cameratrillingen te corrigeren die optreden tijdens filmen en wandelen.
De nieuwe HF R-serie is uitgevoerd met een toonaangevend HD Camera System, dat bestaat uit een 3,2 Megapixel HD CMOS-sensor en Canon’s nieuwe DIGIC DV4 imaging platform. Dit platform biedt een hogere beeldkwaliteit bij weinig licht. DIGIC DV4 combineert een sterk verbeterde functie voor beeldstabilisatie met Canon’s optical Image Stabilizer om indrukwekkende, trillingsvrije videobeelden vast te leggen. Het hogere verwerkingsvermogen van DIGIC DV4 biedt ook de mogelijkheid om gelijktijdig AVCHD en MP4 beeldformats vast te leggen², zodat gebruikers de keuze hebben om een versie met hoge bit-rate te archiveren en versies met hoge kwaliteit maar lage bit-rates online te delen.
Alle modellen zijn uitgevoerd met een hoogwaardige Canon HD-videolens. Dankzij Canon’s geavanceerde IS technologie met 32x optische zoom en ondersteuning van 53x geavanceerde zoom, biedt elk model een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit over het gehele zoombereik. Een Full HD CMOS-sensor garandeert videobeelden met haarscherpe details en een groot kleurenspectrum, zodat gebruikers speciale momenten vastleggen zoals ze zich die herinneren.
Ter aanvulling op de indrukwekkende beeldkwaliteit zijn de modellen uit de nieuwe LEGRIA HF R-serie uitgerust met Canon’s Audio Scene Select technologie. Deze technologie biedt vijf verschillende instellingen om de kwaliteit van de ingebouwde microfoon te vergroten en zo de geluidskwaliteit te optimaliseren voor elke scène die wordt gefilmd. Tot deze instellingen behoren Noise Reduction, Music en Speech. Gebruikers kunnen de meest geschikte instelling voor hun scène selecteren en de camera het werk laten doen, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het vastleggen van de scène die zich voor hen afspeelt.
De nieuwe Baby Mode is ideaal voor ouders om heel eenvoudig de eerste stapjes en woorden vast te leggen. Dit door een voorloopfunctie die beeldmateriaal vastlegt vlak voordat de opnamen beginnen en zo geen belangrijk moment wordt gemist. Het materiaal dat wordt gefilmd met de Baby Mode zal ook worden opgeslagen in een speciaal babyalbum, zodat deze videobeelden snel en eenvoudig zijn te delen met vrienden en familie.
Alle modellen uit de LEGRIA HF R-serie zijn uitgevoerd met een groot 7,5 cm (3,0”) touchscreen dat ideaal is voor het kiezen van de beeldcompositie, het afspelen van opnamen en navigeren door instellingen. De touch interface stelt gebruikers in staat intuïtief door de menu’s te navigeren, instellingen aan te passen, te schakelen tussen verschillende opnameprogramma’s en functies voor het delen van videoclips.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.