Ads Top

UPC voegt 21 nieuwe tv-apps toe op Horizon Mediabox

UPC breidt vandaag het app-menu op de Horizon Mediabox uit van 14 naar 35 apps. De apps worden automatisch toegevoegd. Klanten hoeven niets te doen om de nieuwe apps toe te voegen aan het app-menu. In de loop van 2013 wordt dit menu verder uitgebreid om de kijkervaring van UPC klanten nog meer te verrijken.
Een van de meest populaire apps die UPC op 8 januari toevoegt, is een app waarmee UPC klanten toegang krijgen tot Facebook. Klanten kunnen met de afstandsbediening, of een met de Horizon Mediabox verbonden iPhone of iPad, berichten op Facebook posten en hun vrienden op de hoogte houden welk programma zij kijken en wat zij daarvan vinden.
Naast Facebook, worden onder meer een speciale app genaamd Toys From Trash, Moodlounge, UPC Live TV, FC Update en TV Buzz Guide toegevoegd aan het app-menu op de Horizon Mediabox.
Via Toys From Trash kunnen volwassenen en kinderen leren hoe zij speelgoed kunnen maken van producten die zij anders hadden weggegooid. Ook wordt met korte filmpjes getoond hoe je kleine, leerzame experimenten kunt uitvoeren met producten die bij iedereen thuis staan, maar na gebruik achteloos worden weggegooid. Dit is de eerste app met een maatschappelijk verantwoord karakter die UPC aanbiedt.
Met de Moodlounge app kunnen klanten het scherm van hun televisie afstemmen op de sfeer die zij in huis wensen. De app biedt beelden van openhaardvuur tot disco. Via de UPC Live TV app kunnen klanten eenvoudig achterhalen welke sport- en muziekevenementen er in de komende dagen live uitgezonden worden. Met FC Update blijven voetbalfans op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. En met TV Buzz Guide kan iedereen zien over welk programma het online het meest gesproken wordt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.