Ads Top

Philips Gioco Ambiglow-monitor wint prestigieuze iF design award

Het nieuwe Philips Gioco Ambiglow-beeldscherm van MMD heeft de prestigieuze iF design award 2013 gewonnen. Het wereldwijd hoog aangeschreven iF-keurmerk staat voor excellentie in productdesign en wordt gesponsord door de International Forum Design GmbH in Hannover (Duitsland).
De Gioco (27 inch) heeft een minimalistisch, stijlvol design dat licht ingetogen is. Het beeldscherm is uitgerust met de laatste technologieën voor beeldschermdesign en heeft een dunnere rand voor minimale afleiding en maximale benutting van het scherm. De diamantgeslepen achterkant en de speciale voet zorgen in combinatie met een afwerking in donkerbrons of donker kersenrood voor een elegante uitstraling.
Behalve het design is er nog iets wat de Gioco speciaal maakt: de Philips Ambiglow-technologie voor een nog intensere 3D-kijkervaring. De innovatieve Ambiglow-technologie vergroot het 27 inch scherm door een lichtkrans te creëren op de omringende muur vanaf de achterkant van de monitor. Dit versterkt het beeld, zorgt voor een meeslepende kijkervaring en brengt 3D-games en -films tot leven. De technologie levert ook minder irritatie aan de ogen op en helpt tegen reflectie en verblinding door licht in de kamer, zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan de realistische weergave van kleuren.
De iF awards worden op 22 februari 2013 uitgereikt tijdens de Design Awards Night bij BMW World in München.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.