Ads Top

Sony 4K Home Cinema-systemen met NFC

Sony introduceert nieuwe thuisbioscoopsystemen met Blu-ray en Sound Bar-luidsprekersysteem. De systemen zorgen voor uitstekend geluid en zijn via Wifi eenvoudig te verbinden met online diensten, zoals Music Unlimited, en andere apparatuur in de woning.
De nieuwe N-series thuisbioscoopsystemen kunnen bestaande Blu-ray films upscalen tot een 4K-resolutie (viermaal Full HD) voor meer detail. Deze Ultra HD-films zijn op elke 4K-televisie te bekijken. De nieuwe voetbalmodus is bedoeld voor sportliefhebbers die thuis een stadionervaring willen creëren. Het thuisbioscoopsysteem maakt gebruik van akoestische gegevens die in een Braziliaans voetbalstadion zijn opgenomen om het stadioneffect te benadrukken. Om de stadionervaring verder te vergroten kan ook het commentaar van de verslaggever worden uitgezet.
Smartphones en tablets met Near Field Communication (NFC) zijn via één simpele aanraking direct te verbinden met het thuisbioscoopsysteem. Zo is muziek van je smartphone direct te beluisteren met uitstekende geluidskwaliteit en is het aansluiten veel eenvoudiger dan koppeling via complexe instellingen of kabels.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.