Ads Top

Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF G25

Canon breidt het gerenommeerde assortiment LEGRIA camcorders uit met een nieuw topmodel – de LEGRIA HF G25. Deze camcorder voor enthousiaste filmmakers is gebaseerd op de superieure prestaties van de voorganger, de uiterst populaire LEGRIA HF G10. De LEGRIA HF G25 heeft toonaangevende specificaties en is daarmee in staat een perfecte videokwaliteit te bieden. De camcorder is uitgerust met een Canon groothoekobjectief, beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor handmatige bediening, heeft uitzonderlijk hoge geluidsprestaties en dat alles in een compacte, gebruiksvriendelijke behuizing. Daarmee is dit model de juiste keuze voor ambitieuze videografen die hun creatieve mogelijkheden willen verkennen en vergroten.
Het hart van de camcorder wordt gevormd door een vernieuwde Canon HD CMOS PRO-beeldsensor, die in vergelijking met de voorganger een verbetering in lichtgevoeligheid van 20 procent heeft. De combinatie met een maximale opening van f/1.8 stelt de sensor in staat optimale prestaties te leveren bij weinig licht en een groot dynamisch bereik te bieden dat het mogelijk maakt de sfeer van de scène zo vast te leggen dat ook details in schaduwpartijen zichtbaar blijven en tegelijk wordt voorkomen dat in situaties met scherpe contrasten de lichte delen vervagen.
De camera is dankzij het 30.4mm groothoek HD-video-objectief in staat superieure resultaten te produceren en maakt het voor videografen daarmee mogelijk meer van de scène vast te leggen. Tijdens het filmen of bekijken van opnamen onder omstandigheden met fel licht, zorgt de speciale constructie dat geen licht wordt gereflecteerd en dat geen overstraling optreedt.
Een 10x optical zoom wordt ondersteund door gerenommeerde Canon Optical Image Stabilizer technologie die cameratrillingen over het gehele zoombereik compenseert. De camera is ook uitgerust met de nieuwe Intelligent IS-technologie van Canon en deze technologie zorgt dat elke opname helder, scherp en trillingsvrij is. Door automatisch één van de vier verschillende modi te selecteren, waaronder de Dynamic en de Powered modus, zorgt Intelligent IS dat ongeacht of de gebruiker filmt tijdens het wandelen, experimenteert met macro of inzoomt op actie die op afstand plaatsvindt, elke opname vol details, levensecht en met minimale onscherpte wordt vastgelegd.
Ter aanvulling op de uitzonderlijk hoge visuele prestaties is de LEGRIA HF G25 uitgevoerd met een ingebouwde microfoon, equalizer en Canon’s geavanceerde Audio Scene Select technologie. Deze technologie werkt samen met de ingebouwde microfoon en biedt vijf verschillende modi met geluidsinstellingen die zijn geoptimaliseerd voor de te filmen scène. Tot deze instellingen behoren Noise Reduction, Music en Speech. Gebruikers kunnen de meest geschikte instelling voor hun scènes kiezen, waarna de camcorder het werk doet en hen in staat stelt zich uitsluitend te concentreren op de beeldcompositie.
De hoogwaardige ingebouwde microfoon reduceert achtergrondgeluid bij lage en middelhoge frequenties en registreert zelfs zwakke klanken met een kristalhelder geluid. Een audio equalizer optimaliseert het geluid ook op basis van het type geluidsfragment en dit is nuttig bij het vastleggen van een scène met live muziek of individuele stemmen. De Zoom Mic modus past de microfoonrichting aan voor onderwerpen die zich voor de camera bevinden en garandeert daarmee een verbeterde geluidskwaliteit wanneer wordt ingezoomd op onderwerpen die zich op grotere afstand bevinden.
De compatibiliteit met de wireless WM-V1 microfoon biedt extra flexibiliteit en maakt het mogelijk om – in combinatie met de ingebouwde microfoon – de stemmen van onderwerpen op 50 meter afstand zonder verlies aan kwaliteit vast te leggen. De wireless microfoon kan ook worden gebruikt als zender/ontvanger, zodat filmmakers hun onderwerpen gemakkelijk op de juiste plaatsen kunnen opstellen voordat het filmen begint.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.