Ads Top

Geavanceerde compacte hybride foto- en videocamera

De nieuwe Panasonic Lumix DMC-TZ40 is de meest geavanceerde compacte hybride foto- en videocamera die Panasonic tot nu toe heeft geproduceerd. De camera biedt verschillende functies, zoals een 20x optische zoom, 50p Full HD video-opnamecapaciteit en Wifi-verbinding. Deze camera heeft daarnaast een eenvoudig en gestroomlijnd design en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, zwart, rood, zilver en wit.
De TZ40 heeft een Leica DC-lens met 24mm-ultragroothoek en 20x optische zoom, een 18,1-megapixel MOS-sensor en nieuwe zogenaamde Venus Engine voor beeldverwerking.
De geïntegreerde Wifi is eenvoudig in te stellen. Door gebruik te maken van deze nieuwe functie en de camera draadloos aan te sluiten op een mobiel apparaat of smartphone, kan de camera volledig op afstand worden bediend. Dit betekent dat de gebruiker altijd eenvoudig een foto van zichzelf en zijn familie kan maken, zonder afhankelijk te zijn van de zelfontspanner. Nadat de Lumix-app op een smartphone of tablet is aangezet, kan men het scherm van dit apparaat veranderen in een realtimezoeker en de zoom en sluiter van de camera rechtstreeks vanaf het apparaat bedienen. De gebruiker kan hierdoor op precies de juiste plek gaan klaarstaan voordat hij via de op afstand bedienbare sluiter de foto maakt. Met de Wi-Fi-functie van de TZ40 kan men ook onmiddellijk zijn foto’s en video’s delen met vrienden en familie, zonder ze eerst te moeten uploaden naar een computer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.