Ads Top

Canon introduceert nieuwe IXUS en PowerShot A-serie modellen

Canon voegt vier nieuwe, stijlvolle en gebruiksvriendelijke modellen toe aan het assortiment compact camera’s – de nieuwe IXUS 140 komt tegelijk met de PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 en PowerShot A1400 op de markt. Elk model is ontworpen om het fotograferen en het vastleggen van HD-movies zo eenvoudig mogelijk te maken en biedt een eigen, unieke reeks aan leuke en automatische functies, terwijl de nieuwe IXUS 140 een eenvoudige bediening combineert met een superieure styling.
Alle nieuwe modellen zijn uitgevoerd met Canon imaging technologieën die een perfecte kwaliteit garanderen. De DIGIC 4 processortechnologie van Canon zorgt in combinatie met hi-res 16,0 Megapixel sensoren razendsnel voor gedetailleerde en kleurrijke opnamen, zodat elk moment wordt vastgelegd zoals de gebruiker dat zich herinnert.
De originele 28mm groothoekobjectieven van Canon stellen gebruikers in staat meer van een scène vast te leggen en zijn daarmee ideaal voor familiefoto’s, verjaardagen of landschapsfotografie tijdens vakanties. De nieuwe PowerShot modellen bieden een 5x optische zoom en de 8x optische zoom van de nieuwe IXUS 140 haalt het onderwerp nog dichterbij. De ZoomPlus technologie zorgt voor een digitale uitbreiding van het zoombereik tot het dubbele van de optische zoom en levert schitterende resultaten – ideaal om tijdens een stedentrip of familiefeest dicht bij het onderwerp te komen.
De IXUS 140en PowerShot A3500 IS zijn uitgevoerd met Canon’s optical Image Stabilizer technologie met Intelligent IS. Na detectie van het soort cameratrilling selecteert Intelligent IS uit zes verschillende modi automatisch de meest geschikte instelling om cameratrillingen te corrigeren. Bij de PowerShot A2600 en PowerShot A1400 detecteert de Digital IS modus automatisch bewegingen van de camera of van het onderwerp en zal – indien nodig – de ISO-waarde en sluitertijd worden aangepast. Digital IS kan van het onderwerp ook meerdere opnamen maken, om zeker te zijn van een haarscherp, helder resultaat.
De nieuwe IXUS 140 en de PowerShot A3500 IS maken deel uit van Canon uitgebreide assortiment camera’s met Wifi – ideaal voor iedereen die niet kan wachten om zijn foto’s te delen. Met de gratis Canon CameraWindow app kunnen gebruikers wireless verbinding maken met zowel iOS als Android smartphones of tablets om opnamen te uploaden en er onderweg al van te genieten of ze direct te uploaden naar bijvoorbeeld Facebook.
Alle nieuwe modellen zijn voorzien van een nieuwe Eco modus die zorgt dat de accu langer kan worden gebruikt. De Eco modus schakelt in stand-by sommige functies van de camera uit – waaronder het LCD-scherm – om gebruikers in staat te stellen met een volle lading meer opnamen te maken.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.