Ads Top

Virgin River krijgt spinoff

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. De romantische dramaserie is de afgelopen seizoenen een gigantische hit gebleken op Netflix en nu blijkt dat er meer in aantocht is. Netflix heeft namelijk een bijzondere spin-off besteld. In een speciale prequelserie gaan we terug in de tijd en krijgen we meer te weten over de ouders van Mel Monroe. Dat maakt Deadline bekend.

In Virgin River draait het om Mel Monroe die klaar is met haar leven en besluit te vertrekken naar Virgin River. Daar gaat ze aan de slag als verpleger. Al snel ontmoet ze de knappe bareigenaar Jack en zijn de twee niet meer bij elkaar weg te slaan, al krijgen ze wel de nodige obstakels op hun pad. Naast dat we nu wachten op een zesde seizoen, komt er ook een prequel aan. Daarin draait het om de ouders van Mel. Sarah Jensen, de moeder van Mel, overleed toen Mel nog jong was. Haar vader Everett Reed zagen we voor het eerste in de kerstspecial van seizoen 5. 

Wanneer we de prequel, die momenteel in ontwikkeling is, op Netflix mogen verwachten, is nog niet bekend. Op dit moment wordt er eerst hard gewerkt aan een zesde seizoen van de romantische dramaserie. Dat seizoen heeft vertraging opgelopen en verschijnt pas in 2025 op Netflix.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.