Ads Top

KINK ook op tv

Radiostation KINK is dankzij een update van de KINK-app met ingang van 1 februari 2024 ook te beluisteren op televisie. De update is er voor zowel iOS- als Android-gebruikers. De tv-versie van de KINK-app is voor zowel de Apple Appstore als de Google Playstore een uitbreiding op de bestaande app.

Nieuw is dat gebruikers nu voor het eerst ook op KINK kunnen zoeken in de appstore van de Apple TV en Google TV. Doordat veel gangbare Smart TV's draaien op Android software, is daarmee KINK luisteren via de Smart TV ook zonder settopbox een stuk toegankelijker nu.

Met de KINK-app op tv kunnen gebruikers live KINK luisteren, in één oogopslag zien welke DJ er in de studio zit en welke tracks er gedraaid zijn. Ook de KINK themazenders zijn te beluisteren met de nieuwe app: KINK 80's, KINK 90's en KINK Distortion. In een volgende update worden ook de KINK podcasts toegevoegd.

KINK is in de Randstad te ontvangen op vier frequenties (Utrecht FM 97.3, Noord-Holland FM 98.0 en FM 98.3 en Zuid-Holland FM 97.6) en in heel Nederland via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.