Ads Top

Nieuw op HBO Max in februari

Stream de Max Original-serie Tokyo Vice, het laatste seizoen van de HBO Original-serie Curb Your Enthusiasm, kookprogramma Chasing Flavor, documentaires The Truth about Jim (aka. My Grandfather the Serial Killer), They Called Him Mostly Harmless, de laatste afleveringen van True Detective: Night Country en meer in februari op HBO Max.

De Max Original-misdaadserie TOKYO VICE (07/02) is losjes geïnspireerd op de Amerikaanse journalist Jake Adelstein en zijn persoonlijke verhalen van toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. In het tweede seizoen van de serie, gefilmd op locatie in Tokyo, realiseert Adelstein (Ansel Elgort) zich dat zijn leven, en het leven van zijn naasten, in groot gevaar is.

Het twaalfde en laatste seizoen van de HBO Original-comedyserie CURB YOUR ENTHUSIASM gaat op 5 februari in première op HBO Max. Larry David speelt een over-the-top versie van zichzelf in deze serie dat een ironische weergave geeft van het gefictionaliseerde leven van de schrijver/producent/komiek. De comedyserie blijft bewijzen hoe ogenschijnlijk triviale details van iemands dagelijks leven een catastrofale reeks gebeurtenissen kunnen veroorzaken. Om het verhaal spontaan te houden, wordt de serie zonder script opgenomen en krijgen castleden een ruwe schets van een scène waarna ze alle dialoog improviseren.

Beroemde chef-kok en bestsellerauteur Carla Hall neemt kijkers mee op een wereldreis om de onverwachte achtergrond van populaire gerechten binnen de huidige Amerikaanse eetcultuur te verkennen in de Max Original-serie CHASING FLAVOR (01/02). Carla's nieuwsgierigheid naar Amerika’s favoriete gerechten brengt haar naar o.a. Ghana, Italië en Turkije. Onderweg traceert ze de geschiedenis en afkomst van gerechten en ontdekt ze de onderling verbonden, internationale oorsprong en culturen die de weg vrijmaakten voor de Amerikaanse keuken van vandaag - want als je de geschiedenis niet kent, dan ken je het gerecht niet.

Wanneer het levenloze lichaam van een wandelaar wordt aangetroffen in de wildernis van Florida, geven de autoriteiten een schets vrij. Meerdere wandelaars bellen de politie om aan te geven dat ze de man hebben ontmoet. Er is alleen één probleem: hij heeft ze nooit zijn naam verteld. Het zou uiteindelijk twee jaar, duizenden toegewijde internetspeurneuzen en een wetenschappelijk wonder kosten om hem te identificeren, en dan beginnen de problemen pas echt. THEY CALLED HIM MOSTLY HARMLESS (08/02) gaat over het vinden van jezelf wanneer je op zoek bent naar iemand anders.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.