Ads Top

Mary & George en kaskraker Oppenheimer bij SkyShowtime

Vanaf maart zijn weer nieuwe films en series te zien bij  SkyShowtime. Van het kostuumdrama Mary & George met Julianne Moore tot de kaskraker Oppenheimer.

Mary & George: Een ongelofelijk maar waargebeurd drama over een van de grootste schandalen die de Britse monarchie ooit heeft gekend. Mary & George vertelt het verhaal van Mary (Julianne Moore) die haar charismatische zoon George (Nicholas Galitzine) aanspoort om koning James VI van Schotland en I van Engeland te verleiden en zijn almachtige minnaar te worden.

Oppenheimer: Het biografisch drama van Christopher Nolan - genomineerd voor maar liefst 13 Oscars - vertelt het verhaal van J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), een briljante wetenschapper wiens cruciale bijdrage aan de ontwikkeling van de atoombom de wereld op het randje van redding of vernietiging bracht.

Sexy Beast: Duik in het Oost-Londen van de jaren ‘90 met James McArdle en Emun Elliott als dorpsdieven die genieten van het goede leven, tot de ontmoeting met een intrigerende pornoster en dubieuze crimineel die hun leven op z’n kop zet.

A Thousand and One: Deze emotionele dramafilm volgt de onbeschaamde en vrijgevochten Inez (Teyana Taylor), een moeder die na een periode van gevangenschap haar leven weer probeert op te pakken. In het New York van 1990, ontvoert ze haar zesjarige zoon Terry uit het pleegzorgsysteem. Moeder en zoon klampen zich vast aan hun geheim en elkaar en proberen hun thuis, hun identiteit en stabiliteit terug te winnen. De Sundance Film Festival 2023-winnaar betekende de grote doorbraak voor Teyana Taylor.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.