Ads Top

KPN biedt haar abonnees in de maand februari gratis films aan

KPN biedt haar abonnees wederom gratis films aan. In de maand februari zijn de fims C’Mon C’Mon, La Vie en Rose, Le Jeu, Singel 39 en The Best Offer gratis te bekijken door abonnnees van KPN met Interactieve Televisie.

De films zijn te vinden via de menu-optie ‘Films’ op de digitale ontvanger van de aanbieder onder ‘Kadootje voor jou’. Bij KPN TV+ zijn de films te vinden onder ‘Films per pakket’.

C’Mon C’Mon

In deze mooie zwart-wit film moet radiomaker en journalist Johnny, gespeeld door Joaquin Phoenix, onverwachts een paar weken voor zijn neefje zorgen. Hij neemt hem mee op een roadtrip van Los Angeles naar New York en langzaam ontstaat er een diepe band tussen de 2.

La Vie en Rose

Actrice Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van de beroemde Franse zangeres Edith Piaf in dit biografische drama. Piaf werd door haar oma opgevoed in een bordeel en ontdekt toen ze, op haar 19e, op straat zong. Ze leefde groots en brak zelfs door in New York, maar kende ook een hoop ellende in haar leven.  

Le Jeu

Het concept van deze film blijkt zeer universeel. Van oorsprong een Italiaanse film waarvan in meerdere landen een remake is gemaakt (ook in Nederland: Alles op Tafel met onder andere Linda de Mol), is Le Jeu de Franse versie. Het idee: tijdens een diner legt iedereen in een vriendengroep hun telefoon op tafel en alles wat binnenkomt, wordt met de hele groep gedeeld. Met alle gevolgen van dien…

Singel 39

Mo (Lies Visschedijk) is hartchirurg en haar hele leven draait om haar carrière. Als Max (Waldemar Torenstra) haar nieuwe buurman wordt, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de 2. Max valt op mannen, maar wil dolgraag kinderen. Door hem realiseert Mo zich dat er meer in het leven is dan werken.

The Best Offer

In The Best Offer zien we onze eigen Sylvia Hoeks naast Geoffrey Rush. Hij speelt een gerespecteerd kunstexpert die de kunstcollectie van een jonge vrouw moet veilen. Hij raakt volledig in de ban van de mysterieuze vrouw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.