Ads Top

Xiaomi lanceert veelzijdig tablet

De nieuwe Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 is gemaakt om te voldoen aan de meest intensieve productiviteitsbehoeften, zo stelt de fabrikant. Met een 12,4-inch 144Hz 3K-scherm met een beeldverhouding van 3:2 verbetert de tablet het leescomfort en multimediagebruik.

Het apparaat beschikt verder over een resolutie van 3048 x 2032 met een pixeldichtheid van 294 pixels per inch (PPI).

Met Home Screen+ kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit de tabletinterface communiceren met hun smartphones (door berichten of oproepen te beantwoorden) zonder rechtstreekse interactie met hun smartphones. De fotofunctie van de Notes-app op verschillende apparaten maakt gebruik van de cameramogelijkheden van smartphones, waardoor je afbeeldingen rechtstreeks kunt vastleggen en insluiten in notitie op de tablet. Het nieuwe controlecentrum - Xiaomi Smart Hub - verbindt maximaal zeven apparaten tegelijk, waardoor gehele netwerk van apparaten is binnen handbereik is.12 Met NFC-compatibele Tap to Share-functionaliteit vereenvoudigt Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 bestanden delen met een simpele tik.

Om de ervaring met Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 verder uit te breiden zijn de Xiaomi Focus Pen en het Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad-toetsenbord geïntroduceerd.

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 wordt geleverd met 2 opslagvarianten, vanaf 699,99 euro en is online verkrijgbaar bij MediaMarkt en Mi.com.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.