Ads Top

Deze series komen naar Apple TV

Series zoals Acapulco, Trying, Fraggle Rock en Loot komen terug voor een nieuw seizoen bij Apple TV. Enkele titels die nog geen exacte releasedatum hebben gekregen zijn de film Napoleon en de net in de bioscoop verschenen spionnenfilm Argylle.

The New Look (vanaf 14 februari)
We zien hoe ontwerper Christian Dior en zijn tijdgenoten proberen om de horror van de Tweede Wereldoorlog door te komen en de grondslagen te leggen voor de nieuwe mode. Die tijdgenoten zijn Coco Chanel, Pierre Balmain en Cristóbal Balenciaga, dus daarmee is de cirkel weer rond.

 
Constellation (vanaf 21 februari)
Een nieuwe achtdelige serie met in de hoofdrollen Noomi Rapace en Emmy Award-genomineerde Jonathan Banks. Astronaut Jo (Rapace) keert na een ramp in de ruimte terug naar de aarde en ontdekt daar dat belangrijke stukken van haar leven lijken te ontbreken. De eerste drie afleveringen zijn meteen beschikbaar, daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen tot en met 27 maart.

Palm Royale (vanaf 20 maart)
Kirsten Wiig speelt niet alleen de hoofdrol in Palm Royale, maar is ook uitvoerend producent van Palm Royale, een serie die zich afspeelt in Palm Beach. Palm Royale speelt zich af in 1969 en volgt Maxine Simmons (Wiig), terwijl ze probeert door te breken tot de high society van Palm Beach.

Girl’s State (vanaf 5 april)
De documentaire volgt 500 tienermeisjes uit Missouri, die een week lang meedoen aan een soort experiment. Ze moeten een fictieve overheid van de grond af opbouwen, campagnes organiseren en een Supreme Court inrichten, om zo meer te leren over democratie.

Dark Matter (vanaf 8 mei)
Acteurs Joel Edgerton en Jennifer Connelly zijn te zien in de 9-delige sciencefiction-trhillerserie ‘Dark Matter’. Het is gebaseerd op een boek van bestsellerauteur Blake Crouch. In de cast zien we verder nog Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Oakes Fegley. De serie volgt Jason Dessen (gespeeld door Joel Edgerton), een natuurkundige, professor en familieman, die op een avond door de straten van Chicago naar huis loopt.

Nog meer Apple TV-series voor voorjaar 2024:

The Dynasty: New England Patriots: 16 februari
Snoopy Presents: Welcome Home, Franklin: 15 februari
Messi’s World Cup: The Rise of a Legend: 21 februari
 The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin: 1 maart
The Reluctant Traveler With Eugene Levy (seizoen 2): 8 maart
Manhunt: 15 maart
Fraggle Rock: Back to the Rock (seizoen 2): 29 maart
Loot (seizoen 2): 3 april
Sugar: 5 april
Franklin: 12 april
The Big Door Prize (seizoen 2): 24 april
Acapulco (seizoen 3) — Premiere Date: May 1
Trying (seizoen 4): 22 mei
Presumed Innocent: 14 juni

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.