Ads Top

Kinepolis Enschede opent nieuwe ScreenX zaal

Innovatie is voor Kinepolis erg belangrijk en daarom opent Kinepolis Enschede vanaf 16 februari een nieuwe ScreenX zaal. Met ScreenX beleef je film nóg intenser door de 270 graden projectie. Het beeld wordt uitgebreid naar de linker- en rechterwanden van het theater. Hierdoor ontstaat een meeslepende, panoramische kijkervaring die je het gevoel geeft midden in de film te zitten.

Om de opening van de nieuwe ScreenX zaal te vieren kun je van 16 tot en met 25 februari voordelig kennis maken met ScreenX in Enschede. Daarnaast ontvang je na je bezoek een kortingscode waarmee je iemand anders tot en met 10 maart ook kennis kan laten maken met ScreenX. De eerste film die je in Enschede in ScreenX kan komen bewonderen is Madame Web.

ScreenX is 's werelds eerste multi-projectie theatertechnologie die wordt gebruikt in een theateromgeving. Bij een ScreenX zaal zijn er extra projectoren aanwezig die scenes van de film projecteren op de wanden voor een echte panoramische filmervaring. Deze scenes zijn speciaal geselecteerd om de film en de beleving hiervan optimaal tot zijn recht te laten komen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.