Ads Top

Sony lanceert nieuwe vlogcamera

Sony kondigt de nieuwe ZV-1F vlogcamera aan. De camera weegt slechts 229 gram en is uitgerust met Sony’s nieuwste cameratechnologie.

De ultra-wide primelens van 20mm garandeert optimale selfie-opnamen en een breed gezichtsveld. De vlogcamera biedt ook achtergrond-bokeh voor foto en video om objecten nog beter uit te lichten of een zachtere uitstraling te creëren.

Bij het maken van zowel foto’s als video’s, is er een ‘Soft Skin Effect’-optie beschikbaar. Deze optie maakt rimpels gladder tijdens het opnemen van video en creëert een natuurlijk huidtinteffect voor foto's.

Met de ZV-1F komt alles nauwkeuriger scherp in beeld. De camera beschikt over Eye AF voor zowel mensen als dieren, zodat de autofocus kan blijven fixeren op gezicht en ogen. Met deze tool kan de content creator bijvoorbeeld haarscherpe content van zijn of haar huisdier maken. De camera stelt volledig automatisch scherp op het oog van het dier waardoor de foto altijd scherp is. Eye AF kan eenvoudig op een ander object ingesteld worden via het touchscreen van de camera.  

De ZV-1F beschikt over (elektronische) beeldstabilisatie in Active Mode voor het opnemen van video’s. Deze Active Mode zorgt ervoor dat het beeld scherp blijft onder alle omstandigheden.

De ZV-1F heeft daarnaast de S&Q-modus om video’s te versnellen of langzamer af te spelen. Zo kunnen beelden tot 5x langzamer of juist 60x sneller afgespeeld worden en zo speciale effecten creëren.

De nieuwe ZV-1F is vanaf deze maand verkrijgbaar in de Benelux voor 650 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.