Ads Top

Western Digital introduceert robuuste dual-mode SanDisk Professional PRO-G40 SSD


Western Digital breidt het SanDisk Professional-portfolio van premium opslagoplossingen uit met de nieuwe-G40 SSD. De drive is compatibel met zowel Thunderbolt 3- als USB 3.2 Gen 2-interfaces. De robuuste drive heeft een IP68-classificatie die professionals ondersteunt om te werken waar

Dankzij de ondersteuning van zowel Thunderbolt 3- als USB 3.2 Gen 2-interfaces is samenwerken gemakkelijker. De snelheid van de SSD maakt real time bewerking in 4K/8K rechtstreeks vanaf de schijf mogelijk, net als vloeiende AR/VR-rendering of het snel overdragen van bestanden.

De drive biedt hoge snelheden tot 2700 MB/s voor lezen en 1900 MB/s voor schrijven met een Thunderbolt 3 (40 Gbps) interface. Verplaats 50 GB in 30 seconden of minder en voer zelfs de meest veeleisende workloads uit. De koele aluminium kern om de interne schijf te beschermen tegen hoge temperaturen om de overdrachtsnelheden te blijven behouden.

De PRO-G40 SSD heeft een professionele, robuuste behuizing en IP68 stof-en waterbestendigheid. De valbescherming tot 3 meter en pletbestendigheid tot 1800 kilogram voorkomen schade door vallen of stoten.

De PRO-G40 SSD is bij lancering beschikbaar in capaciteiten van 1 TB en 2 TB voor een adviesprijs vanaf 469,99 euro. De drive is nu verkrijgbaar bij geselecteerde SanDisk Professional-winkels, e-tailers en in de webshop van Western Digital.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.