Ads Top

Daley Blind openhartig in tweedelige Videoland Original

Daley Blind zijn voetbalcarrière kent vele hoogtepunten. Iedere carrière kent ook een aantal dieptepunten, waar voor Daley zijn eerste hartstilstand in 2019 zijn zwaarste dieptepunt is.

In de tweedelige Videoland Original ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt Daley gedurende anderhalf jaar na het laatste incident met zijn hart gevolgd en is hij open en kwetsbaar over zijn zorgen en onzekerheden. Hoe ga je hier als topsporter mentaal mee om en hoe kom je een klap als deze weer te boven?

Naast de situatie rondom zijn hart komen onder meer ook zijn rijke carrière, waaronder de pieken en dalen bij Ajax, zijn tijd bij Manchester en Groningen en zijn tijd bij Oranje onder leiding van zijn vader aan bod. De documentaireserie is vanaf dinsdag 1 november in zijn geheel te zien bij Videoland.

Naast Daley komen onder meer zijn ouders Danny en Yvon, vrouw Candy-Rae, zussen Frenkie en Zola, Louis van Gaal, Erik ten Hag, Frank de Boer en Christian Eriksen aan het woord. Christian heeft zelf tijdens het EK in 2021 ook een hartstilstand gehad en heeft veel steun ervaren van Daley in zijn herstel.

‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ wordt geregisseerd door Pamela Sturhoofd en geproduceerd door Lusus. De tweedelige serie is vanaf 1 november 2022 in zijn geheel te zien bij Videoland. De docuserie gaat op 17 oktober in première in Tuschinski.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.