Ads Top

Nieuw op HBO Max in oktober

De Emmy-winnende HBO-serie van Mike White, The White Lotus, keert terug op 31 oktober. Het tweede seizoen van de satirische serie speelt zich af in een exclusief Siciliaans resort en volgt gedurende een week verschillende gasten en medewerkers.

Jennifer Coolige is weer te zien als Tanya McQuoid en nieuwe personages worden gespeeld door o.a. F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson en Will Sharpe.

Volgende maand verschijnt ook het derde seizoen van Pennyworth: The Origin of Batman's Butler (7/10). De serie volgt Alfred Pennyworth, een Britse voormalig SAS-soldaat die in het Londen van de jaren zestig een beveiligingsbedrijf begint en een samenwerking aangaat met de jonge miljardair Thomas Wayne en zijn vrouw Martha, voor de geboorte van hun zoon Bruce Wayne.

In The Vow, Part Two (18/10) krijgen we een zeldzame blik in de binnenste cirkel van Keith Raniere via interviews met o.a. NXIVM mede-oprichter Nancy Salzman. Het volgt de juridische en emotionele verhalen van de oprichters, aanhangers en overlopers van de groep als nieuw bewijs en verbluffende onthullingen aan het licht komen, terwijl federale aanklagers en advocaten deelnemer aan een proces in de nationale schijnwerpers.

Avenue 5 (11/10) met o.a. Hugh Laurie en Josh Gad keert terug voor een tweede seizoen en speelt zich veertig jaar in de toekomst af wanneer reizen door het zonnestelsel niet langer een scifi-fantasie is, maar een booming miljardenbusiness.

Hoogtepunten oktober

1 OKTOBER
THE CLEANING LADY - seizoen 2
STARGIRL - seizoen 3
THE KILLING - seizoen 1 t/m 3
6 OKTOBER
THE FALL - seizoen 1 t/m 3
PENNYWORTH: THE ORIGIN OF BATMAN'S BUTLER - seizoen 3
11 OKTOBER
AVENUE 5 - seizoen 2
 Hugh Laurie en Josh Gad in Avenue 5 (seizoen 2).
12 OKTOBER
ALL AMERICAN - seizoen 5
ALL AMERICAN: HOMECOMING - seizoen 2
18 OKTOBER
THE VOW, PART TWO
19 OKTOBER
SELENA + CHEF - seizoen 4
 Selena Gomez in seizoen 5 van Selena + Chef.
27 OKTOBER
LEGENDARY - seizoen 3
28 OKTOBER
¡GARCÍA!
31 OKTOBER
THE WHITE LOTUS - seizoen 2

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.