Ads Top

Xiaomi introduceert de Xiaomi 12T series

Xiaomi heeft zijn nieuwste flagship-smartphones onthuld: de Xiaomi 12T series. De Xiaomi 12T Pro en Xiaomi 12T worden aangedreven door een reeks technologische innovaties en beschikken over het nieuwste beeldsysteem van Xiaomi.
 
De flagship smartphones van de Xiaomi 12T series zijn voorzien van professionele camera's. Dankzij een pro-grade 200MP beeldsysteem, ondersteund door Xiaomi's eigen geavanceerde AI-algoritmen, levert Xiaomi 12T Pro volgens de fabrikant uitstekende beelden met hoge helderheid, sterke nachtfotografie en snelle scherpstelling.

Hij kan zelfs bij weinig licht of bij snel bewegende onderwerpen fijne details vastleggen zonder focus te verliezen. De camera beschikt verder over een 2x zoomlens in de sensor die de mogelijkheden van de grote 1/1,22" sensorgrootte kan benutten om prachtige portretten te maken. Met Xiaomi ProCut en Ultra Burst kan met de Xiaomi 12T Pro professioneel ogende content worden gemaakt. De smartphone ondersteunt 8K-video in volledige resolutie.
 
Xiaomi 12T gebruikt een drievoudige camera-array: een 108 MP professionele primaire camera, 8 MP ultrabrede camera en 2 MP macrocamera.

Xiaomi 12T Pro is uitgerust met de beste Snapdragon-processor met toonaangevend 4nm TSMC-productieproces, dat de prestaties van CPU en GPU aanzienlijk verbetert. Het warmteafvoersysteem bestaat uit een dampkamer die 65% groter is met 125% betere thermische materiaaldekking dan Xiaomi 11T Pro.
 
Xiaomi 12T wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 8100-Ultra die is gebouwd op het 5nm TSMC-productieproces. De chip is volledig vernieuwd met een geheel nieuwe GPU-structuur, waardoor de prestaties en energie-efficiëntie tot 30 procent zijn verbeterd in vergelijking met zijn voorganger.

De Xiaomi 12T series is vanaf 13 oktober te koop via de officiële Xiaomi-kanalen.
De Xiaomi 12T Pro is beschikbaar in de opslagvariant 8GB+256GB voor 799 euro.
De Xiaomi 12T is beschikbaar in de opslagvariant 8GB+128GB voor 59 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.