Ads Top

Sony introduceert de Alpha 7RV

Sony lanceert de Alpha 7RV: de nieuwste camera van de 7R-serie in de Alpha-reeks van spiegelloze camera's met verwisselbare lens. De Alpha 7RV verenigt Sony’s hoogste resolutie beeldsensor met de krachtige BIONZ XR-beeldprocessor.
 
De Alpha 7RV beschikt over een nieuwe generatie AF met geavanceerde objectherkenning dankzij een AI-chip (Artificial Intelligence). Deze maakt onder andere gebruik van deep learning. Dit verbetert de nauwkeurigheid van de objectherkenning van de camera doordat er volledig gebruik wordt gemaakt van de resolutie. AI-herkenning registreert nu ook verschillende nieuwe objecten, zoals auto's, vliegtuigen, treinen en insecten.

De Alpha 7RV beschikt daarnaast over scherpstelfuncties die een hoge resolutie ondersteunen, zoals fulltime DMF (direct manual focus) en focus bracketing. Focus bracketing is een veelgevraagde functie die het stacken van foto's op basis van focus mogelijk maakt.
 
Het beeldstabilisatiesysteem van de Alpha 7RV is sterk verbeterd. Deze nieuwe camera beschikt nu over een bijzonder nauwkeurige stabilisatie-eenheid, geavanceerde gyrosensoren en geoptimaliseerde beeldstabilisatie-algoritmes. Afgezien van 8-stops stabilisatie voor fotografie, biedt het nieuwe stabilisatiealgoritme een nauwkeurige detectie en controle tot op het niveau van een enkele pixel.

De camera biedt ook verbeterde Pixel Shift Multi Shooting, waarbij geprofiteerd wordt van de precieze, interne beeldstabilisatiecontrole. Pixel Shift Multi Shooting legt meerdere beelden vast die vervolgens op een computer worden samengesteld voor een beeld met een resolutie van 240,8 miljoen pixels (19.008 x 12.672 pixels). Met behulp van de nieuwste versie van Imaging Edge Desktop Ver.3.5 worden kleine bewegingen op pixelniveau automatisch gedetecteerd en gecorrigeerd.
 
De nieuwe Alpha 7RV zal verkrijgbaar zijn in de Benelux bij een groot aantal erkende Sony dealers voor 4500 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.