Ads Top

Compacte BenQ GV11 voegt zich bij BenQ's Mini LED-beamerserie

BenQ breidt zijn Mini Beamer-reeks uit en introduceert de nieuwe compacte Entertainment-To-Go projector GV11.

Deze mini LED projector is het kleine broertje van de reeds populaire BenQ GV30 en met zijn lage gewicht van slechts 970 gram is hij nog flexibeler om mee te nemen en te gebruiken op elke gewenste locatie - thuis of onderweg. Hij streamt een grote verscheidenheid aan inhoud in WVGA-resolutie en met 200 ANSI lumen.

Vanaf een afstand van slechts twee meter toont de GV11 met gemak een 80-inch beeld in WVGA-resolutie (854x480p) op het gekozen projectieoppervlak. Net als de GV30 kan de nieuwe miniprojector 135° verticaal worden gedraaid op zijn magnetische standaard en zorgt zo, samen met de automatische verticale keystone-correctie, altijd voor de optimale oriëntatie - of het nu in het favoriete hoekje in de kinderkamer is of aan het plafond in de slaapkamer.

Dankzij een tot 135 graden draaibare lens past de GV11 zich bovendien optimaal aan de omstandigheden aan.

De nieuwe miniprojector wordt geleverd met Google-gecertificeerde Android TV en ingebouwd rijk treVolo-geluid.

De GV11 ligt vanaf medio oktober in de winkels voor een adviesprijs van 399 euro incl. btw.

 De GV11 is klaar om muziek, games, sportevenementen of video's van verschillende bronnen te streamen. Dankzij de geïntegreerde Android TV 10 en ondersteuning voor bijvoorbeeld Apple Airplay en Google Chromecast is het ook perfect voor draadloos streamen vanaf een smartphone of tablet. Daarnaast zijn aansluitmogelijkheden voor Bluetooth, HDMI en USB Type-A beschikbaar voor een soepele Entertainment-To-Go van allerlei bronnen.

Indringende ervaring dankzij krachtig geluid
Het geïntegreerde 270° treVolo geluidssysteem met 5 watt kamerluidsprekers zorgt voor een natuurlijke geluidservaring met zijn afgestemde audiomodi en basverruimend ontwerp. Vooral bij plafondprojectie ondersteunen de geluidsdiffusoren aan beide zijden in de standaard de geluidservaring verder met een verbeterde geluidsspreiding.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.