Ads Top

Bose lanceert nieuwe soundbar

Bose kondigt de nieuwe Smart Soundbar 600 aan, een kleine, slanke soundbar met Dolby Atmos en Bose TrueSpace-technologie. De 600 verbetert films, tv en muziek door dialoog, zang, geluidseffecten en instrumenten nauwkeurig links, rechts en zelfs boven je te plaatsen.

De Smart Soundbar 600 beschikt over ingebouwde Wifi, Bluetooth en Chromecast en werkt met ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakbediening. Met de Bose Voice4Video-technologie in combinatie met Alexa kun je met één commando je tv aanzetten, van zender wisselen en de tv afstemmen op je favoriete kanaal. Met Bose SimpleSync kan je de soundbar daarnaast koppelen aan Bose-koptelefoons of Bluetooth-speakers om je luisterervaring verder uit te breiden.

Twee zijdelings gerichte racetrack-vormige transducers projecteren horizontaal geluid in de kamer. Een centrale tweeter, een luidspreker die voornamelijk is ontworpen om hoge tonen weer te geven, zorgt voor een kristalheldere dialoog en twee naar boven gerichte transducers helpen niet alleen de horizontale geluidweerkaatsing, maar voeren het geluid ook omhoog via het plafond waardoor het lijkt alsof het geluid van boven komt.

De soundbar is 5,61 cm hoog, 10,39 cm  diep en iets meer dan 69 cm lang, waardoor de luidspreker een laag profiel heeft en moeiteloos onder elke tv past. De soundbar heeft een matte behuizing met een verfijnd omhullend metalen rooster, allemaal in het zwart.
 
De Bose Smart Soundbar 600 is vanaf 24 oktober verkrijgbaar voor 549,95 euro en kan vanaf vandaag worden gereserveerd via Bose.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.