Ads Top

ViewSonic kondigt 34 inch Mini-LED gamemonitor aan

De Nederlandse Max Original FBOY ISLAND NEDERLAND gaat op 7 november a.s. in première op HBO Max. De tiendelige reality datingserie wordt gepresenteerd door comedian en opperfeminist Lisa Loeb en is geproduceerd door WBITVP.
 
In FBOY ISLAND NEDERLAND reizen Jennemie (26), Manon (24) en Sarah (29) af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door 16 mannen: 8 Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En 8 zelfbenoemde FBoys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is. Verliezen zij hun hart aan een FBoy en daarmee mogelijk ook het prijzengeld? Of weten zij de FBoys te elimineren en vinden zij de ware liefde?

In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de drie vrouwen samen door de datingpool in de hoop een oprechte connectie te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBoy Island is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: kunnen FBoys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.