Ads Top

The Batman vanaf 18 april op HBO Max

THE BATMAN, geregisseerd door Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne, is vanaf 18 apri te streamen op HBO Max.

Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – butler Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak.

Reeves (The Planet of the Apes-franchise) heeft de film geregisseerd naar een scenario van Reeves & Peter Craig, dat gebaseerd is op de personages van DC. Batman is een creatie van Bob Kane en Bill Finger. Dylan Clark (de Planet of the Apes-films) en Reeves hebben de film geproduceerd en Michael E. Uslan, Walter Hamada, Chantal Nong Vo en Simon Emanuel zijn de uitvoerend producenten.

Achter de schermen werd de regisseur bijgestaan door de voor een Oscar genomineerde director of photography Greig Fraser, production designer en editor van Planet of the Apes James Chinlund en William Hoy, editor Tyler Nelson en de met een Oscar onderscheiden kostuumontwerper Jacqueline Durran. De muziek is gecomponeerd door Oscarwinnaar Michael Giacchino.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.