Ads Top

Nieuw op HBO Max in april

HBO Max trapt nieuwe maand af met een aantal Max Original-series uit diverse Europese landen. THE INFORMANT gaat over een jonge student die in 1985 in Hongarije informant is voor de Staatsveiligheidsdienst. In de Poolse thriller-serie THE THAW gaat rechercheur Katarzyna Zawieja (Katarzyna Wajda) op zoek naar de moordenaar van een jonge moeder wiens lichaam is gevonden in het ijskoude water van de Oderrivier en de pasgeboren baby die wordt vermist.

WE OWN THIS CITY van George Pelecanos en David Simon – de makers van HBO-klassieker The Wire en geregisseerd door Reinaldo Marcus Green (King Richard), is vanaf 26 april  te streamen. Deze nieuwe miniserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Justin Fenton over de misstanden in het politiecorps van Baltimore.

Het derde seizoen van de duistere comedy-serie BARRY met Emmy-winnaar Bill Hader in de hoofdrol als huurmoordenaar die een passie ontwikkelt voor acteren, verschijnt ook deze maand. De eerste twee seizoenen zijn al te streamen via HBO Max. THE BABY vol met duistere humor geeft een kijk op het moederschap vanuit het perspectief van een vrouw die geen moeder wil zijn.

Fasten your seatbelts! Kaley Cuoco keert terug in haar veelgeprezen rol als Cassie Bowden in seizoen 2 van THE FLIGHT ATTENDANT. Ook in dit seizoen raakt ze verstrikt in een web van internationale intriges. De nieuwe misdaadserie TOKYO VICE is geïnspireerd op de levensechte ervaringen van de Amerikaanse journalist Jake Adelstein (Ansel Elgort) met de Tokyo Metropolitan Police en de neon-verlichte onderwereld van Japan aan het eind van de jaren ‘90. De pilot-aflevering is geregisseerd door Michael Mann en de volledige serie is gefilmd op locatie in Tokyo.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.