Ads Top

Samsung Electronics kondigt de nieuwe T7 Shield aan

Samsung Electronics kondigt de nieuwe T7 Shield aan. De SSD kan valpartijen tot drie meter aan en is door de IP65-certificering water- en stofbestendig. Ondanks het solide design is de T7 Shield compact. Het heeft de grootte van een bankpasje en weegt niet meer dan 98 gram.

De T7 Shield heeft een leessnelheid van 1.050 megabytes per seconde (MB/s) en een schrijfsnelheid van 1,000 MB/s5. Dat zijn niet alleen de hoogste overdrachtssneleden die momenteel beschikbaar zijn voor de USB 3.2 Gen2 standaard, het is ook zo’n twee keer sneller dan de voorganger, de T5, en zelfs 9,5 keer zo snel als externe harddisk drives (HDDs).

Samsungs T7 Shield werkt met meerdere apparaten. Zowel op een PC, Mac, Smartphone (Android) of gameconsole9 kun je enorme hoeveelheden foto’s, games en video’s (4K en 8K) kwijt. Daarnaast is de T7 Shield uitgerust met beveiliging (256-bit AES, Advanced Encryption Standard) met hardware-encryptie. Verder heb je toegang tot Samsungs Magician Software, wat het makkelijk maakt om je schijf te beheren.

De T7 Shield, zowel 1TB als 2TB, is beschikbaar in de kleuren beige, zwart en blauw. De drive wordt geleverd met een USB Type-C-to-C kabel en een USB Type-C-to-A kabel. De garantie is drie jaar geldig. De T7 Shield is wereldwijd beschikbaar voor verkoopadviesprijzen van €169,99 (1TB) en €319,99 (2TB).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.